Ring til mig!

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse om produkter og samarbejdspartnere og blive opdateret om kommende aktiviteter.

Klik her og tilmeld dig.

Tag det næste skridt klatre

CaseWare til revisorer

Fra kundedata til indberetning

At skifte it-løsning er en stor beslutning. Der er mange overvejelser, du skal gøre dig. Konsekvenserne af at vælge forkert er oplagte: Spild af penge og spild af tid.

Vi tror ikke på, at "one-size-fits-all", men på individuelle løsninger, der tager afsæt i behovet i din revisionsvirksomhed. I punkterne nedenfor kan du læse lidt om, hvordan CaseWare understøtter din arbejdsproces som revisor. Men det er umuligt at forklare det hele på en hjemmeside. Derfor er det også afgørende, at vi taler sammen, hvis du skal have det rigtige grundlag for at vurdere, om CaseWare er den rigtige løsning for din revisionsvirksomhed.

CaseWare understøtter indlæsning af data fra de fleste bogføringsprogrammer, samt ASCII og Excel-filer. Du vil opleve, at det er nemt at 'mappe' din kunders kontoplaner op, så du kan samle f.eks. omsætningstal og komme i gang med at revidere - hurtigere end du er vant til.

Indlæsningen af dine kunders regnskabsdata gør det muligt at følge revisionsspor og arbejde direkte i kundedata - fra hovedtal til de enkelte posteringer. Og din dokumentation kan vedhæftes direkte på de relevante steder.

Populært sagt får du det bedste fra Word og Excel: Regnskabsmodulet håndterer nemlig både tal og tekst på en let og fleksibel facon. Og alle skabeloner overholder naturligvis gældende regler og standarder.

En særlig styrke ved regnskabsmodulet er, at data rettes alle steder, når du retter ét sted. Dermed undgår du risikoen for manglende konsistens ved ændringer. Og du sparer tid på ekstra kontroller af, at alt nu også stemmer.

 • Understøttede regnskabsklasser

  Regnskabsmodulet understøtter regnskabsklasse A-C. Opgørelse af den skattepligtige indkomst er også en del af modulet.

 • Specielle regnskabsmodeller
  Du kan tilkøbe specielle regnskabsmodeller til blandt andet skoler og andelsboliger. Vi sørger naturligvis for opdatering ved lovændringer, så du sparer tid på løbende justeringer af egne modeller.

Som ny bruger af CaseWare vil du opleve en meget effektiv understøttelse af den arbejdsproces, du kender så godt som revisor. Opgaverne falder i naturlige flow fra planlægning og udførsel til erklæring. Men du vil mærke, at arbejdet glider lettere, fordi du har alt samlet i ét system og kan vedhæfte dokumentationen for dine arbejdshandlinger, hvor det naturligt hører hjemme.

Revisionsmodulet understøtter naturligvis både revision, udvidet gennemgang, review og assistanceopgaver. Arbejdsprocesserne tilpasser sig efter den aktuelle opgave, risiko, væsentlighed og virksomhedstype. Du kommer omkring alt dét, som lovgivningen og de internationale standarder forlanger, at du forholder dig til og dokumenterer.

 • En effektiv revisionsproces

  Du kan følge revisionsspor og oprette bemærkninger til senere opfølgning. CaseWare understøtter rollefordelingen i revisionsvirksomheden og giver overblik over, hvem der har godkendt hvad. At det hele foregår på skærmen giver også et markant løft til effektiviteten.

 • Nem vedhæftning af dokumentation

  I CaseWare kan du vedhæfte relevant dokumentation til handlinger, regnskabsposter og opfølgningspunkter. Både ved at vedhæfte filer og ved at bruge en scanner eller din pc's indbyggede kamera.


 • Kvalitetsstyring

  Du kan tilkøbe kvalitetsmanualen som en del af din CaseWare-løsning. Manualen opdateres af vores fagkonsulenter, når der er ændringer i lovgivningen. Du sparer tid på vedligeholdelse og sikrer, at alle medarbejdere har adgang til opdaterede retningslinjer.

Ja! Det ér faktisk et tryk på en knap. Digital indberetning af regnskaber til Erhvervsstyrelsen og data til Danmarks Statistik sker i en enkelt arbejds- gang. Du slipper for bøvlet XBRL-konvertering, manuel indtastning og besværlig opmapning til XBRL-taksonomi.

Hvis du har læst punkterne ovenfor, har du en fornemmelse af nogle af de muligheder, CaseWare kan give din revisionsvirksomhed. Men der er meget mere at sige, og du får først det fulde billede af din virksomheds potentiale for at arbejde mere effektivt, når du har præsenteret os for dine konkrete behov og ønsker.

Ring til os på 7022 1350 eller udfyld formularen i højre side. Så kan vi indlede en dialog, der kan give dig det rigtige grundlag at tage beslutning på. Du er også meget velkommen til at kontakte en af dine kollegaer for at høre, hvordan de oplever hverdagen med CaseWare. Klik blot på kortet øverst på siden.

Klik og læs hvad vores kunder siger

CaseWare kunde
LR

CaseWare er ikke kun for de store revisionskontorer. Det dækker i lige så høj grad de behov, jeg har som lille revisionsvirksomhed.

Når man første gang skal tage CaseWare i brug, skal man i efteråret lægge forrige års regnskab for kunderne i CaseWare, eventuelt kan man lægge selskaber ind det første år og de øvrige regnskaber næste år, således platformen er klar til et nyt år og statustid. Desuden kræver indberetninger til Erhvervsstyrelsen kun enkelte tryk på tasterne for at danne XBRL-dokumentet, hvilket giver en stor tidsbesparelse.

Kundesupporten i CaseWare Danmark står klar, når jeg har brug for den, hvilket er vigtigt for mig – især når jeg har travlt. Jeg har jo ikke andre til at hjælpe mig.

Laila Rasmussen, registreret revisor
Revisionsfirmaet Laila Rasmussen