Kom på CaseWare-kursus

Er du ny bruger, eller trænger du til at få et brush-up? Vi holder løbende kurser for CaseWare-brugere.

Kurserne er praktisk orienteret og de holdes af eksterne undervisere.

Se de aktuelle kurser.

 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse om produkter og samarbejdspartnere og blive opdateret om kommende aktiviteter.

Klik her og tilmeld dig.

Ring til mig!

Vil du se vores videoer?

Du skal være logget ind som bruger for at se videoerne der ligger under "Lær mere om CaseWare".

Log dig ind øverst på siden og klik derefter på "Lær mere om CaseWare"

CaseWare til virksomheder

Effektiv rapportering med fuld fleksibilitet

Nedenfor kan du læse lidt om, hvorfor vi mener, CaseWare kan give din virksomhed en effektiv og fleksibel rapportering. Men vi skal tale sammen, hvis du skal have et reelt billede af dine muligheder. En af styrkerne i CaseWare er nemlig fleksibiliteten, der gør det muligt at lave individuelle tilpasninger.

Derfor er en dialog med afsæt i dine ønsker og behov, dét, der giver dig det bedste beslutningsgrundlag for at vurdere om CaseWare er den rigtige løsning til din virksomhed. Ring til os på 7022 1350 eller udfyld formularen her til højre.

Årsrapporter, perioderapporter og specialrapporter: Det oprindelige afsæt for udviklingen af CaseWare var ambitionen om at skabe en software- løsning, der gav virksomheder fleksibel og effektiv rapportering. Og det er også dét både store og små virksomheder vælger CaseWare på i dag. Mulighederne for individuel tilpasning til de konkrete behov er virkelig store.

 

  • Understøttede regnskabsklasser

    Regnskabsmodulet understøtter regnskabsklasse A-C. Opgørelse af den skattepligtige indkomst er også en del af modulet.

  • Specielle regnskabsmodeller
    Du kan tilkøbe specielle regnskabsmodeller til blandt andet skoler og andelsboliger. Vi sørger naturligvis for opdatering ved lovændringer, så du sparer tid på løbende justeringer af egne modeller.

En anden af CaseWares styrker er muligheden for at indlægge proces-flows, der guider medarbejderne i økonomiafdelingen, så de daglige opgaver udføres korrekt.

Du vil opleve en formindsket risiko for menneskelige fejl, og at I sparer tid på trivielt kontrolarbejde. Det er én af årsagerne til, at CaseWare løfter effektiviteten i virksomhedens rapportering.

Hvis du har læst punkterne ovenfor, har du en fornemmelse af noget af det, CaseWare kan. Men der er meget mere at sige, og du kan først få det fulde billede af din virksomheds muligheder for fleksibel og effektiv rapportering, når du har præsenteret os for dine konkrete behov og ønsker.

Ring til os på 7022 1350 eller udfyld formularen i højre side. Så kan vi indlede en dialog, der kan give dig det rigtige grundlag for at vurdere, om CaseWare kan løse de udfordringer du står med.

Klik og læs hvad vores kunder siger

AP

Lige fra den første dag har supporten været upåklagelig. Da CaseWare blev installeret for nogle år siden, satte vores kontaktperson fra CaseWare sig på forhånd grundigt ind i vores situation, og hvem vi er. Da han kom forbi mit kontor, kunne han fremvise hele løsningen til opstilling af vores forskellige regnskaber, hvilket gjorde introduktionen så meget nemmere. Siden da har supporten været min livlinje, hvilket altid har været vigtigt for mig. 

Annette Petz, regnskabschef
Fleggaard Holding