Indsendelsesservice - XBRL og IXBRL

Bestil senest den 31. marts og spar 1.000 kroner i oprettelsesgebyr

Med vores indsendelsesservice kan du indsende regnskaber til Erhvervsstyrelsen i de gældende formater IXBRL og XBRL - med kun 3 klik. Vores service håndterer samtidig det nye krav om indsendelse af et supplerende dokument, hvis virksomheden har valgt ikke at vise nettoomsætningen.

Benyt sammen med CaseWare eller et andet regnskabssystem
Afhængig af dine behov tilbyder vi to løsninger, hvor du enten kan vælge at indsende et enkelt regnskab eller indsende flere regnskaber samtidig.

Du kan benytte servicen i tæt samspil med CaseWare Working Papers, men den kan også benyttes sammen med andre regnskabssystemer. Benytter du CaseWare Working Papers, kan du indsende regnskaberne direkte fra regnskabsmodulet.

Du får som en del af servicen tydelig besked, hvis indsendelsen er fejlet, ligesom du har mulighed for at genindsende et eller flere regnskaber.

Vi logger alle handlinger, og sluttelig modtager du en bekræftelse for modtagelsen i Erhvervsstyrelsen.

 

Bestiller du adgang til indsendelsesservicen senest den 31. marts kan du komme gratis på løsningen. Det betyder, at du kun skal betale for de regnskaber du indsender.

Fra og med den 1. april er der et oprettelsesgebyr på 1.000 kroner.

 

Se eller gense det seneste webinar om 'XBRL og IXBRL med 3 klik'

 

Webinaret varer kun 20 minutter - det er kort tid, men det er meget længere tid, end det tager at indsende dine regnskaber med indsendelsesservicen. 

 

Kontakt

Tilmeld dig vores aktuelle webinarer

Vi holder løbende webinarer og vores løsninger løsninger, releases mv. Klik her og se alle de kommende webinarer

Se de aktuelle webinarer