CaseWare Cloud understøtter din dialog med kunderne

CaseWare Cloud er platformen for dine kerneopgaver og fremmer dit samarbejde med kunderne gennem nem og sikker deling af filer, kommunikation og udveksling af dokumenter.

Du kan direkte via CaseWare Cloud efterspørge dokumentation fra dine kunder, som kan uploade pdf-filer, Excel-filer eller andet direkte til CaseWare Clouden. Dvs. at der ikke er behov for kryptering ved fremsendelse via mail. Har du efterfølgende behov for at kunden korrigere en fil eller får læse adgang, så klares dette med et enkelt klik i CaseWare Clouden.

Du samler al information om dine kunder og dine kundeengagementer et centralt sted og får nem adgang fra forskellige enheder.Du får et hurtigt overblik over alle dine kunder og med angivelse af relationer til personer, øvrige selskaber eller samarbejdspartnere og/eller kunder.

Central datalagring og sikkerhedskopier gør, at dine kunder kan stole på, at deres data er sikre hos dig.

Bruger du for meget tid på at håndtere dokumenter fra dine kunder?
D
et er højsæson for afleveringer af regnskaber, og tiden er knap. Det er derfor ekstra vigtigt, at det er let at udveksle materiale med kunderne samt at have et opdateret overblik over status på rekvireret materiale.

Ved hjælpe af vores PBC-app laver du en liste med det materiale, du ønskes fra kunden. Dokumenterne arkiveres direkte i engagementet. Samtidig får du et overblik, der viser hvad kunden har leveret, og hvor der fortsat udestår. Alle informationer er samlet et sted og er tilgængelige for både kunden og de relevante kollegaer på kontoret.

Tæt samspil til CaseWaredesktoppen
CaseWare Clouden er designet til at spille sammen med din nuværende CaseWare-løsning med bl.a. udveksling af data. Anvender du vores PBC-app til revision kan du tilgå denne direkte fra CaseWare desktoppen.Du vil derfor kunne tage nye værktøjer i Clouden i brug parallelt med at du stadig har CaseWare desktop. Det giver dig mulighed for at lave en glidende overgang til en ny løsning. 

Klik her, og se nogle af de situationer, hvor PBC-Listen kan gøre processen hurtigere og give overblik