Karrieremuligheder

Se aktuelle stillingsopslag

Cloud Product Specialist

Som Cloud Product Specialist får du mulighed for at gøre en betydelig forskel i den danske regnskabs- og forsikringsverden. Du bliver en del af en dynamisk og innovativ virksomhed, der er forpligtet til at levere førsteklasses løsninger, mens du nyder et samarbejdende og støttende arbejdsmiljø.

 

Caseware søger Supporter til kundeserviceteamet

Vil du være vores ansigt ud til brugerne? Vil du være en vigtig faktor i brugernes oplevelse af Caseware? Brænder du for at give service i højeste kvalitet? I Caseware er vi på vej mod clouden og her har du muligheden for at være med til at gøre en forskel.

Læs mere om stillingen og ansøg her

(Pre-)Sales Consultant

Do you quickly understand what our customer's needs are? Do you enjoy giving presentations about our products? Then we are looking for you!

For our current, but also for our new customers, we are looking for a professional who can translate customer needs into appropriate advice and/or Caseware solutions.

Read more and apply for the position here

Product Owner

Som Product Owner får du mulighed for at gøre en betydelig forskel i den danske regnskabs- og forsikringsverden. Du bliver en del af en dynamisk og innovativ virksomhed, der er engageret i at levere førsteklasses løsninger, mens du nyder et samarbejdsvilligt og støttende arbejdsmiljø. 

Læs mere om stillingen og ansøg her