Om os

En international software-platform med den lokale viden om regnskab og revision - dét er den stærke kombination, du får med en CaseWare-løsning fra FSR - danske revisorer.

 

CaseWare en en international software-platform. I Danmark drives CaseWare af FSR - danske revisorer, der står for opdatering og udvikling. Det er jeres garanti for en driftsikker løsning, der lever op til standarderne og løbende opdateres når lovgivningen ændres. Som brancheorganisation for godkendte revisorer står den faglige kvalitet i revisorernes arbejde højt på agendaen hos os. Det er vores mission at sikre kvaliteten i branchen ved at understøtte både små og store revisionsvirksomheder fagligt og forretningsmæssigt med kvalitetsstyring, faglige værktøjer og relevant efteruddannelse.

  Effektiv kvalitet
  I maj 2014 erhvervede foreningen forhandlerrettighederne til CaseWare i Danmark. Baggrunden var et ønske om at skabe en samlet løsning til revisionsbranchen, hvor foreningens kvalitetsstyringssystem kunne integreres i en moderne it-platform, der understøttede revisors arbejdsprocesser. Vores ambition er at tilbyde en løsning, der kan løfte effektiviteten og kvaliteten i revisors arbejde. Både i store og små revisionsvirksomheder.


  International teknologi og lokal viden
  CaseWare International har base i Canada, hvor mere end 200 udviklere sørger for at levere en softwareplatform, som foreningens faglige konsulenter tilsætter den unikke vidensbase om revision, regnskab og kvalitetsstyring, som er afsættet for alt det, vi laver i FSR - danske revisorer.

  CaseWare er ikke kun relevant for revisorer. Både store og mindre virksomheder har stor gavn af CaseWares muligheder for at skabe fleksibel rapportering og optimale processer i økonomiafdelingen.

  Skal vi tale sammen?
  Du er altid velkommen til at ringe til os på 7022 1350, hvis du vil vide mere om, hvorfor vi mener, at CaseWare kan øge effektiviteten og kvaliteten - på samme tid.

  Læs mere om os
  FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. Læs mere om foreningen på www.fsr.dk.

   

  Det er vores ambition at bidrage til en moderne, velfungerende og international konkurrencedygtig dansk økonomi gennem:

  • Troværdig regnskabsinformation 
  • Tillid mellem virksomheder, finansielle institutioner og myndigheder 
  • Kompetent virksomhedsøkonomisk rådgivning til dansk erhvervsliv

  Kontakt